Carwiz Türkiye olarak, Doğu Avrupa'daki en büyük fuar olan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacağız.

Carwiz Türkiye, 30 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan 24 yıllık turizm fuarı EMITT'de Doğu Avrupa'yı tanıtacak.
Carwiz Türkiye olarak, Doğu Avrupa'daki en büyük fuar olan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacağız.

Fuar sırasında Carwiz Türkiye, deneyimlerini ve bilgilerini ziyaretçilerle paylaşacak, yeni iş fırsatları yaratacak ve Carwiz’in şu anda 20 ülkede bulunan franchise iş modelinin avantajlarını vurgulayacak.

 

31 Ocak Cuma günü, Türkiye franchise ortaklarına, kurucu ve direktör Krešimir Dobrilović ile küresel pazarlama direktörü Barbara Mrkić ve işbirliğinin başlangıcından itibaren onlara danışmanlık ve destek veren Carwiz Türkiye'nin franchise yöneticisi Frane Herceg katılacak.

 

Carwiz Hırvatistan temsilcilerinin gelmesiyle, potansiyel ortaklarla çalışma toplantıları düzenlenecek. EMITT 2020 fuarı Carwiz Türkiye’nin bu marka altında ilk bağımsız fuar katılımı ve sunumu olacaktır.

 

“Carwiz Türkiye ilk franchise ortaklarımızdan biri ve onları fuarda bağımsız katılımcı olarak gördüğüme çok sevindim çünkü bu bizim karşılıklı başarımız- biz onların yol arkadaşları ve danışmanlarıyız, ancak Carwiz Türkiye, 1. günden beri kendini geliştiriyor, zorlukları fethediyor ve bu sayede sonuçlar elde ediyor. ”Diye ekledi Carwiz Türkiye'nin franchise yöneticisi Frane Herceg.

 

Doğu Akdeniz için uzmanlaşmış EMITT, 1200 fuar standında yaklaşık 60 bin kişi tarafından ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, Türkiye ve bölgedeki turizmin yenilikleri ve geleceği ile seyahat endüstrisinde beklenen olaylarla ilgili birçok konferansa katılabilirler. Organizatörler fuarın tüzel ve gerçek kişiler için tasarlandığını vurguluyor, çünkü iş anlaşmalarının yanı sıra turizm ve seyahat endüstrisindeki önde gelen uzmanlarının liderliğinde çok sayıda eğitim, konferans ve panel tartışması da sunuyor.

Tarama deneyiminizi geliştirmek için, CARWIZ web sayfası çerezleri ve benzer teknolojileri kullanır. Bu web sitesini görüntülemeye devam ederseniz, kullanımlarını kabul ettiğinizi düşünürüz. Daha fazla bilgi »